57 Center

Welkom bij 57 – het HEINZ innovatie centrum voor Europa! 

Innovatie is een vitaal element voor onze groei strategie in Europa. Om er zeker van te zijn dat we de beste producten blijven produceren hebben we onze innovatie capaciteiten gecentraliseerd, in het nieuwe research & development centrum, 57, in Nijmegen.

Infant & Nutrition

In Milaan is ons R&D team gevestigd wat zich richt op baby, peuter- en kleutervoeding. Dit team is verantwoordelijk voor meerdere lokalen merken waaronder Plasmon, een iconisch Italiaans merk, gemaakt van de beste ingrediënten.

Lees meer

Maaltijden

Maaltijden zijn een belangrijk onderdeel van het Heinz portfolio, denk aan producten zoals Heinz Beanz, spaghetti en hoops. Onze categorie is groeiende door de lancering van nieuwe producten, smaken en verpakkingen.

Lees meer

Brunch & Drinks

Onze lokale merken komen je misschien wel bekend voor. Het zijn A-merken zoals De Ruijter, Venz, Kwatta, Roosvicee en Karvan Cévitam waar we trots op zijn. Enkele merken – zoals De Ruijter en Sandwich Spread – tref je ook buiten Nederland aan.

Lees meer

Sauzen

Als je aan saus denkt – denk je aan Heinz. En automatisch denk je aan onze beroemde Tomato Ketchup. Maar onze sauzen categorie is groter dan dat! Denk aan tafel-sauzen, kooksauzen en natuurlijk sauzen voor de foodservice markt!

Lees meer

Soep

Heinz produceert verschillende soorten soep, waaronder onze bekende tomatensoep. De soep portfolio heeft betrekking op een groot deel van Europa, maar laat significante focus op de UK&I markt zien rondom ‘natte soepen’ en Nederland voor ‘droge soepen’.

Lees meer

Alle ruimte voor innovatie

Heinz heeft innovatie altijd alle ruimte gegeven. En doet dat nu opnieuw. Met de opening van het ‘57 Center’ in Nijmegen. Het grootste Heinz R&D centrum buiten de VS.

Lees meer

Perfecte locatie voor innovatie

Het unieke pand ademt vooral openheid, transparantie en ondernemerschap.

Lees meer